Home » Blog » Medische missers (Reeshof Bruist maart 2019)

Reeshof Bruist CVD Letselschade maart 2019

Medische missers (Reeshof Bruist maart 2019)

Is bij u een diagnose verkeerd of te laat gesteld? Heeft u schadelijke middelen toegediend gekregen? Is er iets fout gegaan tijdens een operatie? De kans bestaat dat u recht heeft op een letselschadevergoeding.  

Aansprakelijkheid van een arts

Het ontstaan van een complicatie of bijwerking is onvoldoende om letselschade te verhalen. Voor aansprakelijkheid van een arts of ziekenhuis is vereist dat de arts niet heeft gehandeld zoals van een bekwaam handelend arts mag worden verwacht. Bijvoorbeeld wanneer het protocol niet correct is nageleefd.

Bewijs

Als u stelt dat de arts een fout heeft gemaakt, rust op grond van de wet op u ook de bewijslast van deze stelling. Het meest voor de hand liggend bewijs is het medisch dossier. Dit is, tegen geringe kosten, op te vragen bij de arts of het ziekenhuis.

Medische fout of complicatie?

Weet u niet zeker of in uw geval sprake is van een medische fout? Mijn medisch adviseur kan uw vraag beantwoorden. Bij een positief advies kan ik namens u de wederpartij aansprakelijk stellen en uw volledige schade verhalen. Wie weet ziet u wel een mooie schadevergoeding tegemoet!

Maak hier een afspraak voor een gratis adviesgesprek.


Meer info:

CVD info letselschade  Doe de letselschadetest

cvd letselschade schadevergoeding schadeposten  Lees ook: top 33 verhaalbare schadeposten

Vond u dit artikel waardevol? Vergeet dan niet te delen! Dank u wel!