CVD Bruist!

CVD Letselschadeadvocaat in Reeshof en Tilburg BRUIST

CVD Letselschadeadvocaat schrijft maandelijks een column in Reeshof en Tilburg Bruist. De bewoners van de Reeshof, Dongen, Gilze-Rijen en Tilburg worden op de hoogte gebracht van interessante weetjes, belangrijke ontwikkelingen en tips over letselschade.


Gratis voorbeeld aansprakelijkstelling

Speciaal voor lezers van Bruist bied ik tijdelijk (tot en met 31 december 2019) gratis hulp aan bij de eerste stap richting schadevergoeding: de aansprakelijkstelling.

Wilt u weten hoe u een perfecte aansprakelijkstelling opstelt? Vul onderstaande gegevens in en ontvang een voorbeeld aansprakelijkstelling voor uw situatie!CVD Tilburg Bruist juni 2019 Ongevallen Checklist
01-06-2019

Ongevallen Checklist (Tilburg Bruist juni 2019)

Checklist voor verkeersongevallen. Download gratis het letselschadeoverzicht en vraag gratis een voorbeeld aansprakelijkstelling aan.

Lees verder
Reeshof Bruist CVD Letselschade maart 2019
01-03-2019

Medische missers (Reeshof Bruist maart 2019)

Is bij u een diagnose verkeerd of te laat gesteld? Heeft u schadelijke middelen toegediend gekregen? Is er iets fout...

Lees verder
Tilburg Bruist CVD Letselschade februari 2019
01-02-2019

Causaal verband: welles/nietes (Tilburg Bruist februari 2019)

A wordt van achteren aangereden door B. A heeft last van nekklachten en hoofdpijn, maar verwacht dat dit vanzelf overgaat....

Lees verder
01-01-2019

NIEUW: Affectieschade (Reeshof Bruist januari 2019)

Derden hebben in het letselschaderecht slechts beperkt recht op schadevergoeding. Per 1 januari 2019 krijgen zij er een nieuwe verhaalbare...

Lees verder
CVD Letselschade Tilburg Bruist december 2018
01-12-2018

Medische missers (Tilburg Bruist december 2018)

Is bij u een diagnose verkeerd of te laat gesteld? Heeft u schadelijke middelen toegediend gekregen? Is er iets fout...

Lees verder
CVD Letselschade reeshof bruist november 2018
01-11-2018

Wie is aansprakelijk bij sport- en spelsituaties? (Reeshof Bruist november 2018)

Sporten is belangrijk voor een goede gezondheid, zowel voor volwassenen als voor kinderen, maar kan ook leiden tot – soms...

Lees verder
CVD Letselschade Bruist Tilburg oktober 2018
01-10-2018

Wist u dit… over letselschade? (Tilburg Bruist oktober 2018)

Wist u dat... Een letselschadeslachtoffer in beginsel recht heeft op een volledige schadevergoeding? Letselschade niet alleen bestaat uit smartengeld, maar...

Lees verder
CVD Letselschade Reeshof Bruist september 2018
01-09-2018

Wist u dit…over letselschade? (Reeshof Bruist september 2018)

Wist u dat... Een letselschadeslachtoffer in beginsel recht heeft op een volledige schadevergoeding? Letselschade niet alleen bestaat uit smartengeld, maar...

Lees verder
Tilburg Bruist augustus 2018 CVD Letselschade
04-08-2018

Fijne vakantie! (?) (Tilburg Bruist augustus 2018)

Reizen! Eén van mijn passies, naast werk en gezin. Van heerlijk genieten van zon, zee en strand in Tenerife tot...

Lees verder
CVD Letselschadeadvocaat Reeshof Bruist juli 2018
01-07-2018

Wat is letselschade? (Reeshof Bruist juli 2018)

Een aanrijding, een val van een paard of een mislukte operatie… allerlei ongevallen of medische fouten kunnen leiden tot letsel....

Lees verder
cvd letselschadeadvocaat tilburg bruist
01-06-2018

Wat is letselschade? (Tilburg Bruist juni 2018)

Wat is letsel(schade)? Is letselschade verhaalbaar?

Lees verder
Reeshof Bruist CVD Letsleschadeadvocaat
01-05-2018

CVD Letselschade in Reeshof Bruist (mei 2018)

Carmen van Dam is een ervaren en gedreven LSA Letselschade advocaat die weet wat ze wil. LSA-advocaten zijn dé topexperts in het verhalen van letselschade. Lees over de motivatie van Carmen, haar grootste uitdaging en haar persoonlijkheid.

Lees verder

Gratis juridische bijstand

De advocaatkosten komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Slachtoffers van een ongeval of medische fout kunnen dus gratis worden bijgestaan door een letselschadeadvocaat.

Het voordeel van een advocaat is dat u een groot deel van het werk uit handen kunt geven, zodat u kunt focussen op herstel. Bovendien is de kans zeer groot dat u met behulp van de extra kennis en ervaring de juiste stappen zet en een hogere schadevergoeding zult ontvangen.

Is aansprakelijkheid erkend en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Maak nu online een afspraak voor een persoonlijk, vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Ook voor een beoordeling van de aansprakelijkheid van de tegenpartij.

Gratis letselschade overzicht

Letselschade overzicht CVD

Bent u het overzicht al kwijt?

Na een ongeval verandert er vaak veel. Klachten en beperkingen, die verbeteren of verslechteren, afspraken met (para)medici en bedrijfsartsen, extra kosten en een lager salaris. U heeft een hoop te bespreken met de tegenpartij!

Download gratis het handige Letselschade overzicht, waarop u deze belangrijke veranderingen overzichtelijk kunt bijhouden.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op.

Carmen van Dam CVD advocaat letselschade

Ervaringen van cliënten:

Eigenaar Brooklyn Cosmetics

Carmen heeft na een auto ongeluk als letselschade advocaat mijn zaak behartigd. Dit heeft ze met haar ervaring zeer vakkundig gedaan. Ze liet niets aan het toeval over en trad zeer cordaat op. De zaak perfect afgehandeld mijn complimenten.

John Chengadu

International Customer Success Manager – recruitment marketing

Carmen heeft met uiterst goed en professioneel geholpen. Ze was prettig in haar communicatie en wist mij als leek overal goed in mee te nemen! De gehele (onprettige) zaak is positief afgerond dankzij Carmen haar harde en goede werk.

Esther van Schijndel

Blij met Carmen

Carmen heeft mij bijgestaan in mijn geschil na een val van een paard bij een particulier. Compleet onbekend met recht en letselschade, was ik erg blij met de persoonlijke en spoedige aanpak van Carmen. Er komen veel keuzes op je af bij een zaak zoals de mijne, schikken of niet? etc. Met deskundige begeleiding en… Lees meer “Blij met Carmen”

Mieke Pouwels

Zeer tevreden

Heel vakkundig en erg vriendelijk!
Bedankt Carmen!

Anoniem

Professioneel

Na een aanrijding heeft Carmen mij bijgestaan om de schade te verhalen op de tegenpartij. De communicatie was erg goed. Ze heeft voor mij, op een zeer professionele wijze, het uiterste weten te verhalen. Als een verzachtende pleister op de wonden.

Anoniem